Sandnes Kommune

Sandnes Kommune

Mange takk for et MEGET GODT foredrag for oss i HR-avdelingen i Sandnes i går. Vi opplevde det helt i henhold til vår bestilling, kommentarer fra sjef og kollegaer utover dagen i går bekreftet også at folk var fornøyd. Til diskusjoner ved morgenkaffen i dag, ble det rett som det var referert til «hva vi lærte av Marco i går»

Ingunn Madsen

Rådgiver, Sandnes kommune

1

Fazer Food Services AS

Fazer Food Services AS

"Marco får terningkast 6. Han evnet å vekke en trøtt forsamling, ved å treffe helt perfekt med innhold og ikke minst innlevelse. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle deltagere om at det var det beste de hadde vært med på!"

Sidsel Rygh Trodal

Administrerende Direktør

1

Equinor

Equinor

"Tusen takk for et inspirerende og engasjerende innlegg på samlingen vår! Vi storkoste oss og var svært fornøyd med ditt bidrag! Vi likte at du ikke hadde en fancy presentasjon på data, og at du involverte gruppen slik som du gjorde! I dag føler vi oss virkelig motivert. Dine tanker og måten du delte de med oss på, gav inspirasjon og enda sterkere bevissthet rundt det å bygge gode team og få frem det beste i hver og en i laget!"

Silje Greve Gangdal

Oppdragsleder Troll A

1

Sparebanken Sogn og Fjordane

Sparebanken Sogn og Fjordane

"Vi har no hatt ei evaluering av årets Opptur-arrangement. Det som eg spesielt vil gje deg ei tilbakemelding på er at på ein skala frå 1-6, der 6 er best har du fått (hold deg fast!) 5,7! Dette meiner eg er den høgaste score vi har fått på foredragshaldarar nokon gong. Av dei som har svart på spørjeskjemaet har 69.5 % gitt deg 6. Veldig bra levert!"

Gunn Aase Moldstad

Marknadssjef

1