Referanser

Referanser

De siste årene har Marco og Francois holdt rundt 350 foredrag for ca. 90 000 mennesker i alle aldre, over hele landet og i alle slags settinger. De har begge fått mange, gode tilbakemeldinger og kommentarer.

For et møte med en flott mann på alle måter, man kjenner engasjementet. Francois klarer det kunststykke å fange denne gjengen på 14-15 år i sin historie, som i utgangspunktet ikke synes det er spesielt kult å vise begeistring. Francois er en mann som setter spor, og skaper gode verdier og holdninger hos de han snakker med.
Helge Tverdal – Fylkesleder i Telemark, Human-Etisk Forbund
"Francois var helt fantastisk. Han traff sitt publikum. Vi har kun fått gode tilbakemeldinger. Han fikk en litt lei start, systemet kom ikke opp, men det taklet han helt flott. Skulle nesten tro at dette var helt vanlig. Jeg vil si tusen takk til Francois, vi anbefaler han gjerne til andre."
Turid Opheim – Adjunkt, Voss videregående skole, Voss videregående skole
"Takk for et veldig inspirerende Min Mentor-kurs på Nav Bamble! Fire spennende timer gikk unna på et blunk! Du lot oss reflektere over ord og begreper som er veldig viktig i livene våre. Du tok oss med på en reise i innsikt og bevisstgjøring som jeg vil ta med meg videre. Du formidlet at grunnstammen i personlighet er hvilke verdier man har. Og det føltes så riktig. Vi omgås mennesker med mange ulike verdier, og det kan av og til være en utfordring. Jeg likte at du dro utfordringer videre til muligheter! Og takk for at du delte din spennende livshistorie med oss!"
Turid Kristensen – Salgsleder, Cathwell AS
"Tusen takk for kjempeflott foredrag i Fana kulturhus! Det var helt klart en suksess! Som sagt til deg, Francois, synes jeg du traff spikeren på hodet i valg av tema; selvfølelse, mestring og inkludering. Manger enkeltelever har gitt tilbakemelding til sine kontaktlærere at de likte foredraget (det merket vi veldig godt av stemningen i salen også), og de lærerne jeg har snakket med ble veldig begeistret over formidlingsevnen din. Dette er dere begge veldig gode på! En flott kickstart på skoleåret – tusen takk!"
Anne Berit Amdal Roksvåg – Elevinspektør, Slåtthaug videregående skole
"Vi hadde en flott kveld her på Løpsmark. Foredraget traff foreldrene akkurat slik jeg hadde håpet på!"
– , Løpsmark Skole
Francois sitt foredrag trollbandt, også denne gang, studenter og ansatte ved Nord universitet. Francois holdt et utrolig inspirerende, motiverende og lærerikt foredrag. Vi vil anbefale han på det varmeste!
Anette Sjøset – Fagdagansvarlig, Studentforeningen Inter
"Jeg vil bare takke deg for et flott foredrag i går, jeg ble helt satt ut. Du har virkelig gjort inntrykk på meg, bare synd at du fikk altfor liten tid."
– , Tilbakemelding fra evalueringsskjema
"Francois holdt et kjempegodt foredrag. Vi fikk fantastisk tilbakemelding fra alle. Dere vil nok få flere forespørsler framover."
– , Tilbakemelding fra evalueringsskjema

 

 

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg – helt uforpliktende, selvsagt.