Referanser

Referanser

De siste årene har Marco og Francois holdt rundt 350 foredrag for ca. 90 000 mennesker i alle aldre, over hele landet og i alle slags settinger. De har begge fått mange, gode tilbakemeldinger og kommentarer.

Svært bra foredrag! Marco har en suveren evne til å formidle vanskelige tema på en enkel og genuin måte. Han klarte å holde svært mange ansatte engasjert via en digital plattform. Terningkast 6.
Mona Mork – Skolefaglig rådgiver, Oppvekst, Meløy kommune
Marco holdt et flott foredrag. Engasjerte oss alle og utfordret de aller fleste. Hans "oppgave" til oss alle, ble diskutert av mange under middagen i etterkant. Marco er levende og engasjert og byr på seg selv. En flott opplevelse !
Kirsti Armann – , Revisorgruppen AS
Fantastisk foredragsholder. Temaet var tankevekkende og gav rom for refleksjon både under foredraget og i etterkant. Tusen takk.
Erill Bentsen Dragland – Manager, Akershus universitetssykehus HF, Akershus Universitetssykehus
«Dette foredraget gikk rett hjem hos målgruppen, som bestod av pedagoger, BUA, ufaglærte, foresatte mm. Det ualminnelige i det alminnelige ble formidlet på en ekte og enkel måte. Gav refleksjoner og skaper videre refleksjoner - både for ansatte i barnehagen, som foresatt, som nabo, som trener osv.»
Hilde Kavli Ree – barnehagesjef, Rauma kommune,
Mange takk for et MEGET GODT foredrag for oss i HR-avdelingen i Sandnes i går. Vi opplevde det helt i henhold til vår bestilling, kommentarer fra sjef og kollegaer utover dagen i går bekreftet også at folk var fornøyd. Til diskusjoner ved morgenkaffen i dag, ble det rett som det var referert til «hva vi lærte av Marco i går»
Ingunn Madsen – Rådgiver, Sandnes kommune, Sandnes Kommune
"Marco får terningkast 6. Han evnet å vekke en trøtt forsamling, ved å treffe helt perfekt med innhold og ikke minst innlevelse. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle deltagere om at det var det beste de hadde vært med på!"
Sidsel Rygh Trodal – Administrerende Direktør, Fazer Food Services AS
Tusen takk for at vi fikk gleden av å ha deg med på arrangementet; inspirasjonsseminar for helsepersonell. Som foredragsholder er du profesjonell, erfaren og du gav lytterne en opplevelse de sent vil glemme. Som menneske er du lett å kommunisere med, du følger opp og du er til å stole på. Vi kan ikke gjøre annet enn å rose ditt arbeid. Det har vært en fryd å samarbeide med deg!
Irina Høyset – sykepleier/produktspesialist, Mediq
"Marco tok 80 forventningsfulle ledere i Widerøe med storm. Det er aldri lett å være siste foredragsholder etter en lang konferansedag, men både innhold og form på hans foredrag medførte at vi skulle ønske det hadde vart lenger. Hans tanker om positive mennesker, selvtillit og selvfølelse ga oss masse energi og er relevant både i arbeidslivet og i private relasjoner."
Lars Kobberstad – Adm. direktør, Widerøes Flyveselskap
"Takk for en utrolig bra runde i går! Jeg er hektet på tankegods og viktigheten av relasjoner, og i dag har vi kjørt ferdighetstrening der studentene fikk testet ut hverandre. Jeg fikk mange spontane reaksjoner i går på at studentene synes ditt foredrag var nyttig og bra. I dag ble jeg takket for at jeg er villig til å bytte ut «vanlig» undervisning med Marco!"
Silje Mæland – Førstelektor, Høgskolen i Bergen
"Tusen takk for et inspirerende og engasjerende innlegg på samlingen vår! Vi storkoste oss og var svært fornøyd med ditt bidrag! Vi likte at du ikke hadde en fancy presentasjon på data, og at du involverte gruppen slik som du gjorde! I dag føler vi oss virkelig motivert. Dine tanker og måten du delte de med oss på, gav inspirasjon og enda sterkere bevissthet rundt det å bygge gode team og få frem det beste i hver og en i laget!"
Silje Greve Gangdal – Oppdragsleder Troll A, Equinor
"Vi har fått mange fine tilbakemeldinger på ditt innslag. Du bygger tillit og tilhørighet så fort du er i dialog. Etter våre møter så føles det som jeg har kjent deg bestandig. Du har en enkel og direkte tilnærming til det som for mange er utfordrende å prate om. Du treffer folket og skaper energi. Takk for at du bruker tid på å gi innsikt, framskaffe gode tanker og spre glede til andre."
Erik Slaatsveen – Divisjon Innlandet, DnB NOR
"Vi har no hatt ei evaluering av årets Opptur-arrangement. Det som eg spesielt vil gje deg ei tilbakemelding på er at på ein skala frå 1-6, der 6 er best har du fått (hold deg fast!) 5,7! Dette meiner eg er den høgaste score vi har fått på foredragshaldarar nokon gong. Av dei som har svart på spørjeskjemaet har 69.5 % gitt deg 6. Veldig bra levert!"
Gunn Aase Moldstad – Marknadssjef, Sparebanken Sogn og Fjordane
"Takk for 4 fantastiske og inspirerende foredrag for alle butikksjefer i Vinmonopolet! Jeg har fått overveldende mange positive kommentarer på ditt foredrag og du var uten tvil dagens høydepunkt! Du formidler på en måte som alle forstår og som treffer noe i oss."
Kjededirektør – Elisabeth Hunter, Vinmonopolet AS

Kontakt
Marco
Elsafadi AS

Kontaktperson: Marco Elsafadi
Telefon: +47 99 00 66 66
E-post: marco@marco.no
Adresse: Bjørgedalen 154D, 5141 Fyllingsdalen

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg – helt uforpliktende, selvsagt.